Verder winkelen

Uw winkelwagen is momenteel leeg, klik op verder winkelen om producten te selecteren.

 • Nextens producten
 • Service fee p.j
 • Prijs per jaar
 • Kennis producten
 • Prijs per jaar
 • Totaalprijs per jaar
 • BTW
 • Totaal incl. BTW
Afrekenen beveiligde verbinding

Persoonlijk advies?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur.

020 - 515 9 515

De voordelen op een rij

 • Overal en altijd bereikbaar
 • Altijd up to date
 • Nooit meer dataverlies
 • Inhoudelijke support
 • Praktisch advies
 • Klaar voor de toekomst

Veelgestelde vragen

Als ik ga werken met Nextens, welke gegevens worden er op dit moment gemigreerd en welke niet?
Naar Nextens IB Programma Wat wel: alle verzonden aangiften 2012/2013 Wat niet: alle niet verzonden aangiften, deze maak je af in het BAS Programma en upload je later met de migratiemanager. Functionaliteiten die niet worden meegenomen naar Nextens: - vooringevulde aangifte via DigiD - verzenden via DigiD, omdat de belastingdienst dit liever niet wilt ivm veiligheid/privacy. Het BAS Programma dient om deze reden gebruikt te worden voor verzending via DigiD. Naar Nextens VPB Programma Wat wel: alle verzonden aangiften 2012/2013 Wat niet: alle niet verzonden aangiften, deze maak je af in het VPB Programma en upload je later met de migratiemanager. Naar Nextens BTW Programma Wat wel: NAW+ gegevens 2014 Wat niet: alle BTW aangiften Naar Nextens BTW Programma ICP Wat wel: alle verzonden aangiften 2014 Wat niet: alle niet verzonden aangiften Naar Nextens Premium vanuit CAS Wat wel: NAW gegeven + uitstel datum Wat niet: inleverschema (uitstel) en afmelden uitstel + voorlopige aangiften (VA’s) + SBA’s/ EKA + Toeslagen
Zijn mijn klantgegevens veilig in de cloud?
De programma’s en gegevens van Nextens draaien op het Azure-platform van Microsoft. Deze voldoen aan de veiligheidskeurmerken. Voor Microsoft is de beveiliging de hoogste prioriteit. Uw programma’s staan dus niet op uw computer, maar op een server, in Nederland, met back-up in Europa (Ierland). De cloudserver is een digitale opslagplaats. U en andere gebruikers loggen in via internet. Uw data blijft van u Zowel Microsoft als Nextens kunnen uw data niet lezen doordat dit geanonimiseerd is volgens de Wet bescherming Persoonsgegevens. Alleen met u persoonlijke inlog heeft de sleutel om uw data te lezen. U kunt op elk moment uw data (klantgegevens) ophalen. Met Nextens heeft u het gemak van dataopslag in de cloud (veilig, altijd en overal toegankelijk). In de Wet bescherming persoonsgegevens (Wpb) is bepaald dat persoonsgegevens niet langer bewaard mogen worden dan noodzakelijk, wat betekent dat we na het beëindigen van de dienstverlening alle gegevens 7 jaar zullen bewaren. Wilt u deze gegevens na ontbinding van contract in blijven zien, dan kunt u er voor kiezen om een jaarlijkse opslag fee te betalen.
Hoe werkt Nextens, de cloud en het online werken?
In the cloud betekent dat uw programma’s niet op uw computer staan, maar op een cloudserver (een digitale opslagplaats). U logt in via het internet. Dat betekent dus ook dat het niet meer uitmaakt of u met een pc, Apple of tablet werkt.

Webmail is een bekend voorbeeld van een cloud-toepassing. Of u nu via een pc, een laptop, een tablel of een smartphone uw webmail bekijkt, u ziet altijd dezelfde gegevens.

Cloud-computing maakt een eigen datacentrum/server overbodig. Dat scheelt veel tijd en kosten. De programma’s van Nextens draaien op het bewezen veilige Azure-platform van Microsoft.

Uw voordelen:
- Met Nextens behoren bekende IT-zorgen als installeren, updates ophalen, data veilig opslaan, back-ups maken en gedeelde netwerkomgevingen tot het verleden.
- U maakt altijd gebruik van de laatste versie van uw programma, zonder dat u updates hoeft te installeren (dat doen wij voor u).
- U kunt rekenen op de betrouwbare opslag van gegevens op een omgeving met een zeer hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid (het Microsoft Azure-platform).
- U kunt met een internetverbinding overal gebruik maken van uw aangifteprogramma’s.
- Cloud-computing maakt (onderhoud van) een server overbodig.

Zie voor meer informatie voordelen van online werken.

Bekijk hier de overige veelgestelde vragen

Persoonlijk contact?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8:30 tot 17:30 uur

ingrid storm