Bent u startende ondernemer?

in financiële of fiscale dienstverlening

Als startende fiscaal intermediair komt er nogal wat op nu af. Welke overheidszaken moet u bijvoorbeeld allemaal regelen voor u van start gaat, hoe werft u klanten en gaat u zich aansluiten bij een beroepsvereniging?

Op deze pagina proberen wij u een handje op weg te helpen door een aantal aandachtspunten uit te lichten. Om zelf te ervaren of Nextens bij u past bieden wij u onze software graag een maand gratis aan.

Bekijk hier direct de infographic

Informatie die u op weg helpt

bij het starten van uw eigen onderneming in de fiscale- of financiële dienstverlening

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbriefWij bieden u graag meer informatie aan om u op weg te helpen
Vink hieronder de onderwerpen aan waar u meer over zou willen weten


Het fiscale nieuws van Nextens

Beheerste vernieuwing Belastingdienst

De Belastingdienst is aan het vernieuwen. Dat gaat stap voor stap verder. Dit zorgt voor latere resultaten van de vernieuwingsopgave. De vernieuwingsopgave voor de Belastingdienst is nog altijd groot. Het gaat om het verbeteren van de digitale dienstverlening, het opvangen van de effecten van de vertrekregeling en het verbeteren van de interne beheersing. Lees verder   

Nextens Columns

Wat Nextens u allemaal kan bieden?

Een greep uit de voordelen:

Slimme koppelingen

Door de cloud-technologie koppelt de aangiftesoftware met uw andere software-pakketten. Gegevens dubbel invoeren is verleden tijd en u kunt werken met de pakketten die u het prettigst vindt.

FiscaalTotaal in de software

Binnen de aangiftesoftware worden direct de relevante artikelen uit de kennisbank FiscaalTotaal getoond. Zo ondersteunen wij u bij de advisering van uw klant.

Uw klant centraal

Al uw programma's en aangiftejaren staan op één platform. Met het handige klantdossier heeft u de situatie van uw klant direct inzichtelijk. U hoeft niet meer te schakelen tussen programma's.

Probeer Nextens software een maand lang gratis uit

Maak kennis met Nextens

U kunt kiezen uit één van onderstaande opties

Gratis proefperiode

De aangiftesoftware of kennisbank een maand lang vrijblijvend verkennen. Ideaal voor als u het eerst zelf wil uitproberen! Vraag een gratis proefabonnement aan

Persoonlijk gesprek

Eén van onze accountmanagers komt bij u langs en bekijkt samen met u welke oplossing het beste bij uw praktijk past.
Vraag een vrijblijvend gesprek aan