RADAR

Professionele CRM- en Uren & Facturatiesoftware voor accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren

RADAR biedt overzicht in uw werkproces. Allerlei zaken die versnipperd worden bijgehouden zoals NAW gegevens, fiscale nummers, cliënt documenten, voortgang Excel-lijsten, e-mails, een kerstkaartenbestand en e-mailadressen, standaard brieven, permanente dossiers, jaarrapporten, fiscale aangiftes en de adressen van de belastingdienst brengt RADAR overzichtelijk samen.

  • Overzichtelijk: Al uw klantinformatie en -communicatie bij elkaar
  • Efficiënt: koppeling met de Nextens aangiftesoftware
  • Continuïteit: Alle informatie over uw klanten vastgelegd op 1 plek

Klik hieronder op de uitklapmenu's voor meer informatie


Met RADAR verloopt uw werkproces efficiënter en effectiever!
RADAR CRM eerst bekijken? Bekijk het gratis demonstratiewebinar >>>

RADAR CRM

Professioneel en overzichtelijk CRM-systeem voor het managen en beheren van uw klanten, dossiers en de contactmomenten met uw klanten. Door de samenwerking tussen RADAR en Nextens maakt u gratis gebruik van de koppeling tussen de online aangiftesoftware van Nextens en RADAR (normaal betaalt u € 30,- (ex. btw) per maand). U profiteert daarmee van een aantrekkelijke korting van ruim 40%.
-Voorkom versnippering en win tijd met efficiënt RELATIEBEHEER
-Complete dossiervorming met de DOCUMENTMANAGER
-Vooruitstrevende koppeling met Microsoft Office
-Gratis koppeling met Nextens t.w.v. € 30,- (ex. btw) per maand

Lees verder>

RADAR Uren en Facturatie

Niet ieder uren- en facturatiepakket is hetzelfde. In RADAR zijn de uitgebreide wensen van accountantskantoren overzichtelijk en functioneel opgenomen. Denk hierbij aan eenvoudige urenregistratie, enorme flexibiliteit bij het factureren en uitgebreide mogelijkheden in de presentatie van de factuur.
Door de samenwerking tussen RADAR en Nextens mogen we uw pakket gratis uitbreiden met de module ‘ELEKTRONISCH FACTUREREN’ (t.w.v. € 15,- ex. btw per maand). U profiteert daarmee van een aantrekkelijke korting van ruim 23%.

RADAR Uren en Facturatie:
-Eenvoudige urenregistratie
-Enorme flexibiliteit bij het factureren
-Uitgebreide mogelijkheden in de presentatie van de factuur
-Inclusief de module ELEKTRONISCH FACTUREREN t.w.v. € 15 (ex. btw) per maand

Lees verder>

RADAR compleet pakket

RADAR Compleet pakket bestaat uit RADAR CRM en RADAR uren & facturatie incl. elektronisch factureren.

Door de samenwerking tussen RADAR en Nextens profiteert u bovendien van een gratis koppeling tussen de online aangiftesoftware van Nextens en RADAR. Daarmee ontvangt u een totale korting van ruim 57%. Normaal betaalt u € 138,- (ex. btw) per maand; nu slechts € 59,- (ex. btw) per maand.

Uw voordelen met dit aanbod:
-Gratis module ‘ELEKTRONISCH FACTUREREN’ t.w.v. € 15,- per maand
-Gratis integratie tussen RADAR en Nextens t.w.v. € 30,-per maand
-Uw combinatiekorting op het complete pakket: 37%
-Uw totale korting: 57%

Lees verder>

Productdemonstratie - webinar

Regelmatig organiseren wij webinars waarin wij u onze producten laten zien. Zo kunt u op een laagdrempelige manier kennismaken met de software die wij bieden. U kunt hier de RADAR-webinars terugkijken, waarin RADAR wordt gedemonstreerd.

Branchewinnaar Nationale Business Success Award

RADAR is met zijn CRM- en Uren&Facturatie software Branchewinnaar 2014 in de Software accountancybranche van de Nationale Business Succes Award! En niet voor niets, want RADAR Software is met zijn innovatieve CRM- en Uren & Facturatiesystemen specifiek gericht op accountants, administratie- en belastingadvieskantoren. Zij kennen uw werkproces door en door en zijn daarom in staat software te leveren die precies op uw behoeften aansluit.

Radar en Nextens - samen sterker

Zowel Nextens als RADAR zijn sterke aanbieders in de fiscale branche. Een goede reden voor Nextens om de samenwerking aan te gaan met RADAR. Nextens biedt daarom nu ook de software van RADAR aan. Maar we gaan nog een stapje verder, met een geïntegreerde koppeling tussen het CRM-systeem van RADAR en de online aangifteprogramma’s van Nextens. Samen creëren we meer inzicht in uw klantenbase zodat u sneller advieskansen signaleert voor uw klanten. Zo kunt u ze pro-actief advies bieden over zaken waar ze zelf nog niet eens over hadden nagedacht. En daarmee heeft u weer een streepje voor bij uw klanten.

Lees ook het artikel Nextens zet uw klanten centraal met RADAR software

Ik geef RADAR een 10! Ik heb niks aan te merken. Ik heb wel eens demo’s van andere aanbieders geprobeerd omdat ik de ontwikkelingen in de markt wil volgen. Maar ik ben altijd tot de conclusie gekomen dat RADAR alles biedt wat je nodig hebt als accountant of belastingadviseur.”

- John Bulkmans, Eigenaar Rekenraad Accountants en Belastingadviseurs

We wilden een programma waar we maar één keer iets in hoeven te voeren en dat het dan meteen overal staat. Nextens en Radar bieden dit.”

- Patrick Goossens, Belastingconsultant bij Rens & Partners

Vraag een gratis demonstratie aan bij één van onze experts

Ingrid Storm Sr. Medewerker Klantenservice

Ana Cuenca CobosSenior Accountmanager

Ron VeenemaSr. Medewerker Support Desk

Vraag een gratis demonstratie aan