Nextens ontwikkelt verder om nog beter aan te sluiten op uw werkproces


Door de aangiftesoftware te koppelen aan onze kennisbank FiscaalTotaal kunnen we u nu op verschillende manieren ondersteunen bij het maken van uw aangiften. Voorzie uw klanten makkelijk en proactief van het juiste advies!

- In één systeem uw dagelijkse werkzaamheden in de cloud en uw advieskansen en achtergrondinformatie bij de hand.

- Direct vanuit het aangifteprogramma naar relevante informatie in FiscaalTotaal via het nieuwe Nextens Helpcentrum

- De Nextens Query Tool is nu vanuit FiscaalTotaal beschikbaar: selecteer met één druk op de knop relevante klanten bij geselecteerde adviesthema’s.

  Slimmer werken vanuit de aangifte

  Vanuit de aangifteonderdelen in de Nextens aangiftesoftware is het mogelijk direct door te klikken naar relevante informatie uit de kennisbank FiscaalTotaal. Binnen het Nextens helpcentrum vindt u links naar relevante almanakken, fiscaal nieuws en andere onderdelen uit FiscaalTotaal, zoals de themadossiers. De relevante informatie die u helpt bij het snel en juist invullen van uw aangifte is direct beschikbaar waardoor u een stuk efficiënter werkt.

  Bekijk de video hiernaast om te zien hoe het werkt >>

  Klanten selecteren vanuit FiscaalTotaal

  De query tool in Nextens geeft u sinds kort de mogelijkheid om inzicht te krijgen in uw klanten op basis van gegevens in verzonden aangiften. Aan een aantal thema’s in FiscaalTotaal is een koppeling met deze tool toegevoegd, waarmee u met één druk op de knop uw relevante klanten voor dit thema kunt raadplegen via de query tool in Nextens (op dit moment alleen beschikbaar voor Nextens Premium klanten). Zo haalt u nog meer uit de koppeling tussen FiscaalTotaal én Nextens.

  Casestudy Verseput Administratie & Belastingadviseurs

  Lees in deze casestudy over hoe de koppeling Verseput Administratie & Belastingadviseurs heeft geholpen de klanten proactiever te benaderen en zo een groter klantenbestand op te bouwen.

  Download de casestudy hier >>

  of, probeer de koppeling gratis

  Door middel van de koppeling van de kennisbank FiscaalTotaal in de aangiftesoftware van Nextens, kunnen wij onze klanten meer toekomstgericht sturen."

  - Gert Verseput, Verseput administratie & belastingadviseurs

  Vraag een gratis proefabonnement aan

  Probeer de slimme koppeling nu een maand gratis uit  • Door de aanvraag te verzenden gaat u akkoord met de Gebruikersvoorwaarden van Nextens.

  Vraag het nu gratis aan

  • Overweegt u te gaan werken met de online aangiftepakketten en de kennisbank FiscaalTotaal van Nextens? Maar twijfelt u of het iets voor u is? Probeer het dan eerst gratis uit.
  • Dit proefabonnement is geheel vrijblijvend en stopt automatisch na een maand.
  • Na verzending van uw aanmelding nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op om uw proefabonnement te activeren.

   Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen: tel. 020 - 515 9 515.