Schrijf u in voor de Elsevier Nextens Klantendag 2014

 

Kunt u komend aangiftejaar dan eindelijk als intermediair de VIA van uw klant ophalen? Hoe berekent de Belastingdienst de VA/VT dit jaar? Wordt het mogelijk het M-biljet digitaal in te sturen? Aart van den Brink, hoofdredacteur fiscale software geeft op onze jaarlijkse klantendag aan welke veranderingen de Belastingdienst komend aangiftejaar op stapel heeft en wat er gaat veranderen in uw vertrouwde aangiftesoftware.

Uw werkzaamheden centraal

De jaarlijkse Klantendag voor de fiscale producten van Elsevier is op dinsdag 14 oktober 2014 in de Jaarbeurs Utrecht. Op deze gratis en compleet verzorgde dag krijgt u, als gebruiker van Elsevier Nextens, onze aangiftesoftware, de kennisbank FiscaalTotaal en/of onze almanakken, een kijkje in onze keuken.

Ook staan we stil bij de verschuiving van uw administratieve werkzaamheden naar advieswerk. Arko van Bakel geeft inspirerende sessie over werken aan uw eigen business. Jan Betram Rietveld geeft een update over de werkkostenregeling, die toch echt 1 januari ingaat.

Nextens Klantportaal

Zo verschijnt gelijk met Nextens IB het Nextens Klantportaal voor IB. Nextens biedt uw klanten een handige tool, waarin duidelijk wordt uitgelegd wat ze precies bij u moeten aanleveren. U ontvangt al hun documenten online bij elkaar en u kunt direct per klant zien welke documenten al binnen zijn en welke nog ontbreken. Publishing director Sander de Groot geeft u een update over Nextens en FiscaalTotaal.

Dinsdag 14 oktober | Jaarbeurs Utrecht | 09:30 – 16:00| geheel verzorgd: inclusief lunch en netwerkborrel

  • Uitgebreid aandacht voor ontwikkelingen in het fiscale vakgebied
  • Update over ontwikkelingen rondom Nextens programma’s
  • Jan Bertram Rietveld geeft een update over de Werkkostenregeling

Schrijf u nu in>>

 

terug