RB-dag: nieuwe voorzitter en vragen van klanten

 

Vrijdag 13 juni kwamen de leden van Register Belangen bij elkaar in Nijkerk voor de RB-dag. Een Nextens-team was ook aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

Register Belangen presenteerde haar nieuwe voorzitter mr. Wil Vennix tijdens de algemene ledenvergadering op de RB-dag. Wil Vennix volgt hiermee de heer mr. Sylvester Schenk RB op, die na acht jaar voorzitterschap het stokje overdraagt. Sylvester Schenk neemt hiermee afscheid van het bestuur. Hij stond aan de wieg van het Register Belastingadviseurs, dat na een fusie in 2011 ontstond uit de voormalige beroepsverenigingen NFB en CB. Sylvester blijft nog wel betrokken bij het RB en neemt de rol van hoofdredacteur van Het Register op zich.

Koers RB

Wil Vennix, partner bij De Beer Accountants & Belastingadviseurs in Tilburg, zet de komende jaren de verdere koers uit voor de actieve en praktijkgerichte vereniging. “We gaan de behoeften van onze leden nog scherper in beeld brengen en daar onze ondersteuning op aanpassen. We hebben 7500 leden die weliswaar nagenoeg allemaal voor het mkb werken, maar voor een groot gedeelte verschillende specialismes en behoeftes hebben. Zo is bijvoorbeeld de behoefte van een zelfstandige nu eenmaal anders dan voor een (middel-) groot kantoor” zegt Vennix.

Informatiemarkt

Een team van Elsevier Nextens was aanwezig op de informatiemarkt. Wij danken de bezoekers voor hun complimenten over onze Technische Service Desk en onze gebruikerstrainingen. Heeft u ook interesse in een gebruikerstraining van FiscaalTotaal meldt u dan aan voor training bij u in de buurt of uw kantoor.

RB_dag_Wietse_de_Vries

Veelgehoorde vragen van klanten

  • Wanneer kan ik overstappen met mijn programma’s naar de cloud?

Uw uitnodiging om over te stappen is afhankelijk van uw pakket. Klanten die alleen het Nextens BTW Programma en/of het Nextens VPB Programma gebruiken, kunnen reeds hun gegevens overzetten naar de cloud.  De eerdere versie van het Nextens IB Programma en Nextens Premium (CAS) is uitgebreid getest. Helaas hebben we geconstateerd dat beide programma’s nog niet naar tevredenheid werken. We kunnen u op dit moment met Nextens IB niet de volledigheid en kwaliteit bieden die u van ons gewend bent.  In september worden Nextens IB voor aangiftejaar 2013 en Nextens Premium verwacht

  • Hoe zet ik mijn gegevens over?

Er is een migratietool. Deze tool exporteert uw aangiftes en klantgegevens naar Nextens. Bekijk de video en/of download het Stappenplan overstap naar Nextens. Mocht u hulp nodig hebben dan helpen onze collega’s van de Technische Service Desk u daar graag bij. U kunt hen telefonisch bereiken via 0314 – 358 356 of per mail via Technische Service Desk.

Meer FAQ>

Wij vroegen onze klanten ook om hun beste advies. Zie de foto’s op de Twitter van Elsevier Nextens.

terug