Elsevier Nextens gebruikerstraining groot succes!

 

Op 16 april organiseerde wij een speciale gebruikerstraining om Elsevier Nextens gebruikers verdiepende informatie te geven rondom de online aangifteprogramma’s.

In klein gezelschap was er alle mogelijkheid om vragen te stellen aan Kjell Lutz, trainer Elsevier Nextens, en Thomas van Ingen, Software Engineer Elsevier Nextens. De deelnemers kregen per programma te horen wat de mogelijkheden waren en aan welke functionaliteiten op dit moment nog hard aan wordt gewerkt.

Door de nieuw verkregen inzichten tijdens de gebruikerstraining is het vertrouwen gegroeid in de programma’s van Elsevier Nextens. Enkele reacties van deelnemers:

‘Er moeten nog wat kinderziektes worden opgelost in Nextens, maar daar heb ik vertrouwen in’. – Ruud van der Voort – directeur van Van der Voort Administraties B.V.

‘Een pluim voor de prima presentatie, duidelijke uitleg en mogelijkheid om alle vragen te stellen’. – Ate Blaauw, directeur van Blaauw | Belastingadvies.

Naast de vele vragen die gesteld werden kregen Kjell en Dirk ook veel input van de deelnemers wat er verbeterd zou kunnen worden. Omdat wij dit persoonlijke contact en de feedback erg waarderen organiseren wij een tweede Elsevier Nextens gebruikersmiddag! Deze zal op 4 juni plaatsvinden in Amsterdam.

Wilt u ook uw mening geven of meer weten over de Nextens Aangifteprogramma’s?
Schrijf u dan nu in!

Let op: u hoeft geen klant te zijn van Elsevier Nextens om naar de gebruikersmiddag te komen.

terug